Re-Open EU – platforma care oferă informații despre turismul și transportul în Europa

A fost lansată, de către Comisia Europeană, platforma Re-Open EU, scopul acestei aplicații este de a oferi, în siguranță, informații privind turismul din Europa. Călătorii vor avea la dispoziție, în timp real, informații despre frontiere, servicii de turism din diferite țări precum și despre mijloacele de transport în comun.

Aplicația include o hartă interactivă, prin intermediul căreia turiștii pot afla ultimele informații pentru destinația lor, cum ar fi evoluția pandemiei COVID-19 sau recomandările de către fiecare destinație.

Aplicația este disponibilă în toate cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Informațiile disponibile pot fi despre restricțiile de călătorie, măsurile de protecție necesare sau informații despre sponsorizarea prin vouchere.

Sponsorizarea prin vouchere este o modalitate de plată prin care consumatorii pot sprijini hotelurile sau localurile preferate, prin achiziționarea voucherelor de cazare care vor fi disponibile imediat după deschiderea respectivelor locații. Suma ajunge direct la proprietari. Tot prin intermediul aplicației Re-Open EU, pot fi consultate informații referitoare la ofertele turistice.

Pe lumeadigitală.ro nu ești doar un simplu vizitator, ci un partener de discuții. Te invităm să lași un comentariu